HejHopp!

Jag lar ju ner bloggandet för ett bra dag. Nu har jag kommit på att jag ska blogga igen. Inte för att jag har många läsare kvar, men jag behöver få ventilera. :) Så nu är jag åter igen.

Kram

Detta klarar jag mig utan

 

En ful julprydnad i form av en julgranskula. Dessutom kan man sätta in en bild på familjen, och spela in en jultrudelutt tillsammans. Jag tycker den är smaklös och fullständigt onödig. Men om ni gillar den är det bara att klicka på bilden för mer information.


LördagGodmorgon! Så här glad är jag idag för att det är Lördag. Dock sitter jag på jobbet, vilket förstör lite. Men jag slutar redan klockan 14. Sedan blir det att sminka till sig, förskiva och julbord. Ser fram emot kvällen, ska ha kul!

Till den frysne kvinnan

Christmaspresents countdown fortsätter och här kommer tips på julklappar till någon frysen person. Allmänt passar dessa produkter som julklappar, då det kallaste av vintern väntar efter jul.

   

    

Om ni undrar så är nallen en vetekudde som värmer i mikron så håller den sig varm länge. Även bra vid mensvärk. Annars är det ju bara att söka efter fina vantar och mössor. Uppskattas av alla frysna människor. Och som vanligt klickar du på bilden för att komma till köpsidan.

En till den frysne mannen kommer senare.


Visste du att..?

Det är farligare att bo i Stockholm än att arbeta i en Urangruva, ur radioaktiv synpunkt.
Ska jag tolka det som; tur att jag bor i en liten håla i Norbotten, eller som att urangruvor och kärnkraftverk inte är så farliga ändå. Det är nog en kombo.


Vodoo-inredning

   

Dessa köksprylar älskar jag, och har gjort sedan de kom. De vill jag ha i julklapp. :)

Gillar du de också är det bara att klicka på bilden för att komma till köpsidan.


Finally friday

Ursäkta upphållet. Igår hade jag och pojkvännen julbak. Det blev saffransbullar, mjuk pepparkaka och knäck. Puh.
Idag jobbar jag endast till 14, skönt! Sedan blir det middagsbesök och idolmys. En skön fredag helt enkelt.

Till pojkvännen

Varför är det alltid svårast att köpa julklapp till pojkvännen. Kanske för att den presenten känns viktigast. Här kommer lite tips av mig;

      

     


Bara lite tips, gillar ni just dessa föremål, så är det bara att klicka på bilden för att komma till köpsidan. Mer tips till vad man kan ge till pojkvännen kommer närmare jul.

Kram

Rumble in the djungle

En av de saker som jag gjort och rekomenderar att man gör innan man dör är att åka linbana i djungeln. Denna spännade tur sker mellan de hissnande trädtopparna i den sjupaste regnskogen. Jag gjorde min linbane-tur i norra Thailand. Den tog någon timme att gå igenom och man dinglade på linor på 120 m höjd från marken, jämför detta med fritt fall som är 80 m. Plus twisten med ett 80 m "fritt fall" på några ställen. (Med fritt fal menar jag att man sitter fast i en sele, som man kopplar fast i en lina och faller. Lite mer hardcore än karusellen Fritt fall.)

 

Workingclass hero

Sitter på jobbet, det är stressigt som fan. Skulle egentligen ha varit ledig idag. Hade tänkt mysa med kissen och baka. Men istället sitter jag på jobbet, ont i ryggen, hungrig och dessutom tvingas jag jobba i ett ohumaniskt tempo. Denna dagen började inte bra. Sen måste jag gå hem i kylan också. Suck.

10 minuts to goSnart får jag äntligen fara hem. Dagens arbetsdag har gått sakta. Nu ska jag hem och göra manikyr på mig själv. Fick en ny nagelfil av mor som jag måste använda. :D Resultat visas sedan. Tänkte ev.göra  min första dyr vs. budget för den här bloggen. Får se om jag hinner.

Kram


Till skoälskaren

Skor är oftast ett säkert kort som present till en dam. Men du måste även veta vad damen i fråga tycker om. Gillar hon högklackade, eller föredrar hon platta skor. Och vilket utseende ska skorna ha. Men om man känner personen lite borde man kunna lista ut vilka skor hon skulle gilla.
Här är några tips på moderiktiga och snygga skor som iaf jag skulle vilja ha:

 


Alla skorna finns på nelly.se, var du hittar ännu mer fina skor. Gillar du just de här skorna, är det bara att klicka på bilden så kommer du till beställningsidan. 


Julklappsdags

 
Första advent är kommen, små vita snöflingor faller mot marken och det är första december. Vilket innebär dags för julklappsshopping. Under denna kategori kommer jag dagligen presentera en bra julklapp till honom/henne/mor/far/etc. Första tipset kommer snart.

Kram


Bra eller Anus

Fra-lagen träder in idag. Vilket innebär att FRA får ta del av all mail- och telefonkontakt som sker över Sveriges gräns. Så om du ringer en polare i utlandet kan de avlyssna erat samtal. Dock kommer de endast avlyssna vid misstanke för landets säkerhet, frågan är hur de väljer ut de misstänkta. Det håller dom givetvis hemligt.

Fördelar med FRA-lagen; Man kan stoppa brottslighet riktat mot Sverige, såsom terroistbrott.

Nackdelar; I fel händer kan kontrollerandet av samtal och mail missbrukas. Man kanske kontrollerar utan misstanke.

Sen måste man fråga sig hur mycket man kan bli kontrollerad för ens säkerhet, innan man lever i en kontrollerande stat.

Bra eller Anus? Eftersom jag inte har något att dölja, varken för staten eller för någon säger jag bra, men onödig lag.

Sleepy day

Hade egentligen sovmorgon imorse, men just denna dag bestämmde sig våran hyresvärd att bygga om bastun från klockan 8.00 på morgonen. Suck. Bastun ligger vägg i vägg med vårat sovrum. Inte så lätt att sova till hammarslag, borrmaskiner och brädkapningar. Var bara att kliva upp, så mycket för den sovmorgonen.

RSS 2.0